גמילה הנתפרת כגלימה נוחה ומדוייקת למידותיך
כשאנשים מבינים שהבעייה שלהם עם אכילה יתרה, הינה התמכרות לכל דבר ועניין, הם יוצאים ומתחילים לחפש את הפיתרון הנכון.
וכשיש התמכרות, רק גמילה כמובן יכולה באמת לפתור את הבעייה.
אבל כאן נכנסים אותם אנשים לבעייה חדשה: גמילה מסוכר ומגלוטן, שזו הגמילה הנפוצה בארץ ובעולם.
ומדוע זו בעייה?
כי משמעות המילה “גמילה” היא שלילה מוחלטת של הדברים מהם מבקש האדם להיגמל.
רק השלילה המוחלטת יכולה באמת לחסל את החשקים, שהם תמיד לב ליבה של ההתמכרות.
אם כך, היכן הבעייה?
הבעייה היא שסוכר וגלוטן נמצאים במגוון רחב של מאכלים יומיומיים שלנו:
- סוכר יש באורז של הסושי
- מעט סוכר יש בתבשילים רבים
- סוכר יש בשימורים
- מעט קמח שמים אפילו בפשטידת ירקות
- וכו’
אדם שנגמל מסוכר ומגלוטן נכנס לעולם צר ומנוכר שבו האפשרויות שלו מוגבלות ומתסכלות.
מאחר וזה לא הגיוני לצמצם בצורה כה גורפת את מרחב המחייה של האדם, גמילות אלו, לא פעם, לא שורדות לאורך זמן.
הפיתרון?
גמילה ממצורים ספציפיים:
- גמילה משוקולד ו/או
- גמילה מעוגות / עוגיות ו/או
- גמילה מלחם ו/או
- גמילה מפיצוחים ו/או
- גמילה מקולה ו/או
- וכו’
כך ניתן לתת מענה חזק ומדוייק לצרכים של המכור לאוכל והגמילה נשארת יציבה ופשוטה לאורך השנים